Ken je dat? Je moet een speciaal cadeau kopen voor familie, vrienden, medewerker(s) of collega(‘s); het moet apart zijn, wellicht uit de regio en oh ja, er is haast bij! Dan kom je dus uit bij: IngK!

IngK is een leuk bedrijf waar je inspiratie kan opdoen en producten kunt bekijken en kopen. Zit iets nog niet in hun aanbod? Dan zetten zij hun uitgebreide netwerk in om het voor je te vinden.

Hanneke en Marrie hebben ruime ervaring met het organiseren van evenementen en op maat samengestelde cadeauverzoeken. Of het nu gaat om een kerstpakket voor alle medewerkers, een cadeau voor een speciale vriendin, een persoonlijk cadeau voor die medewerk(st)er die gaat trouwen of een kindje krijgt óf omdat je gewoon jezelf wilt verwennen; niets is hen te gek! Zij leveren, indien nodig, maatwerk en zorgen ervoor dat de voorstellen passen binnen het budget, hoe groot of klein dat ook is. Wil je meer weten over wat IngK voor jou kan betekenen?

IngK is gevestigd in de Kerkstraat in Boekel. Maar je vindt IngK ook op diverse braderieën en jaarmarkten met hun collectie tassen, portemonnee’s en leuke hebbedingetjes. Kijk in de agenda waar je ze kunt vinden.

Elk pakket een feest!
Alle producten bij IngK zijn te leuk om te krijgen en om weg te geven. Daarom verzenden zij elk product standaard in een geschenkverpakking. Klaar om te geven of uit te pakken 😉